måndag 29 juni 2009

Nähä?


Nu nekar husläkaren till precis allt. Konstigt? , skulle inte tro det. Så länge det går bra så går det ju bra men när det blir skarpt läge så drar man i handbromsen och nekar lika friskt som en unge som blivit påkommen med fingrarna i kakburken.
Och apan Bubbles då? Har han sagt att han saknar sin fd husse? Han vet väl knappast att han är död. Och inte tror jag de träffades dagligen heller. De må vara intelligenta men här går väl ändå gränsen för nonsensnyheter?
Att Jackson styrdes av sin nanny är väl nästa dos av skitsnack. Hon verkar ha varit ett allt-i-allo som skötte markservicen. När man läser inlägget under rubriken så passar det inte alls. Allt verkar ha varit som den mest virriga skilsmässofamiljen.
Är det ett bevis på storhet med begravningen? Större än Elvis står det. Vad ska man säga? WOW? Snacka om att göra en sista stor entré - sitt sista framträdande inför publik? Tydligen finns 200 opublicerade låtar som testamenterats till barnen. Ingen annan än de får röra dem, låtarna. Tydligen hade han trots allt åtminstone 1 bra rådgivare eller så tänkte han till själv.
Naturligtvis så har obduktionsprotokollet kommit till allmänhetens beskådan. Undrar vem som fick ordentligt betalt för den? Familjen säger att någon ska få betala för att de bara såg på när han förstörde sitt liv. Min fråga är var familjen var? Är de legitimt blinda? Jäkla hycklare.
Allt det här finns att läsa om i expressen

Inga kommentarer: