tisdag 11 augusti 2009

Om tio år kan du köpa vitrokött i charken, undra vad bonden då gör med marken... Aftonbladet


Snart kan bonden stänga hela klabbet, för köttdjur det fixar man i labbet...

Detta kan ju rakt förstöra, så att vi inga svinaktiga affärer då får göra...

Tänka att den nya grisen, skall odlas fram till spisen...

Om tio år kan du köpa vitrokött i charken, undra vad bonden då gör med marken...

Han då bara på huvudet ruskar, och odlar träd och andra buskar...

Men då blir det ingen vacker syn, att komma ner till byn...

På väg att ersättas av kött från labbet? Nyheter Aftonbladet:

"”Kött som odlats – här inom tio år” En muskel som växt till sig på en grisrumpa eller en som odlats i en petriskål. Föredrar du konventionell köttproduktion eller framtidens? Om tio år kan du köpa in-vitrokött i charken."

Inga kommentarer: