onsdag 29 juli 2009

Svensk sallad är nu gödsel kallad... Aftonbladet

Matlandet Sverige skall på mat bli bäst, detta gör man med att få smaken att smaka mest... Det är inte några problem att för grönsaker betala mer, men då måste smaken både bli bättre och mer... Att säga att det är holländare och andra som förstör, istället för att för att kolla på oss själva vad vi gör... Detta måste vara fel väg att gå, om vi Mat Sverige som varumärke skall få... Lyft fram alla våra USP´n så blir det nog mer Svenskt på supen...

Svensk sallad för dyr att äta – blir gödsel Nyheter Aftonbladet:

"Skånska odlare slängde 1 500 ton på två veckor – för att minska förlusterna Tre miljoner salladshuvuden poppade upp ur den skånska myllan. Och plöjdes ner lika fort igen. Allt för att ryssarna har det knapert – och holländarna pressar ner priserna. – Konsumenterna och butikerna måste värna om våra svenska produkter, säger odlaren Ulf Danielsson i Vellinge."

Inga kommentarer: